Kamis, 18 Januari 2018

The Paleo Diet Lifestyle - En Kost For Livet



At leve i henhold til paleo-blueprinten eller ifølge Mark Sisson, "Primal Blueprint", handler om at vedtage et sæt regler og regler med hensyn til hvad du spiser. Selv om det er en overforenklet analyse af, hvad det rent faktisk betyder at være paleo, begynder paradigmet i sidste ende og slutter med hvad du spiser.
Dybest set er den måde, hvorpå normale mennesker spiser, helt forkert og usundt. For eksempel, når du sidst hørte, at nogen sagde noget som "Lad os købe noget sundt brød" eller "Bare rolig, jeg drikker lavmælkmælk".
Begge disse erklæringer er fuldstændig forkerte. Brød indeholder korn og mælk er et mejeriprodukt. Begge disse fødevarer er uacceptable, bære en dag om ugen kalori binge du bør være virksomhed, det er dog for en anden artikel helt.
Fødevarer Uacceptable Ifølge Paleo Foods List
Raffineret sukker: (Læs stort set alle sukkerarter) En generel tommelfingerregel her er at undgå sukker, og du bliver god og ser resultater.
Alle korn: Yup, det betyder ALT brød og specifikt alt, der indeholder gluten. En note her, majs er et korn. Jeg finder dette for at være et klæbrig punkt for mig, da jeg nyder et morgenmadsmåltid, der er ret næringsrige og utroligt bekvemt. Jeg har taget skridt til helt at fjerne majs fra min kost selvom.
Generel stivelse: Undgå ting som kartofler og generelt enhver hvid mad eller mad, som kan være hvid. Dette omfatter mel, ris og som nævnt, kartofler. Kartofler er virkelig bare en dårlig mad. Du kan dog spise søde kartofler, nogle siger nej til dette valg, men hvis du følger en relativt streng paleo for livs ideologi, vil det ikke være et problem at undgå stivelse overhovedet.
Bælgplanter: Ifølge strenge paleo-lov er bælgfrugter ikke tilladt, fordi de skal koges for at blive spist. Dette går naturligvis imod, hvad en super old school burly caveman ville have været i stand til. Når det er sagt, kan bælgfrugter inkluderes for at opretholde en tilstrækkelig mængde kalorier i din kost. Jeg spiser bælgfrugter for at sikre, at jeg får nok kaloriindhold i mine måltider.
Mejeriprodukter: Mælk ville have været temmelig svært at komme med for gamle Ugg caveman. Han havde enten måttet dræbe dyret, der leverede mælken, eller han skulle have fanget og passet det som den moderne ko. Min anbefaling her ville være at undgå mælk, hvor det er muligt, og spiser mad som smør og is sparsomt. Smør, interessant nok, kan bruges til at sænke GI for fødevarer, der i sig selv har et højt GI.
Forarbejdede kød: Dette inkluderer alt kød, der er blevet forarbejdet. Kød som poloni og viennapølser er et nej-nej. Dette bør ikke tage meget overbevisende, da poloni er ret modbydelig alligevel.
Nogle olier: Undgå olier som majsolie og risklidolie. Du kan lave mad med ting som baconfedt og olivenolie. Olivenolie bør anvendes klogt, selvom den har et lavere brændpunkt end andre mere almindelige olier som f.eks. Solsikkeolie.
Fødevarer Acceptable Ifølge Paleo Foods List
Kød og æg: Mark Sisson siger, at du skal få æg, hvor det er muligt. Jeg er helt enig i dette, og hele kolesterolproblemet omkring æg er ikke korrekt. Mængden og kvaliteten af ​​næringsstoffer i en enkelt kylling æg er værd og kolesterol banke du måske modtager fra overspising på æg. Æg øger også testosteron. FIsh er fantastisk til paleo for livet langsigtet vision. Gør fisk en del af din spise rutine. Du kan spise kød med et relativt højt fedtindhold, da animalsk fedt er godt for kroppen, og på grund af det generelt lave kulhydratindtag på paleodieten anvendes fedtstoffer til andre formål end blot at tilføje kropsfedt til senere brug.
Grøntsager: Indlæs på veggies som broccoli og spinat. Begge indeholder masser af gode næringsstoffer og spinat dækker flere næringsstoffer kolonner, hvor det rækker i de øverste 5 af alle fødevarer. En stor morgenmad er faktisk spinat og æg sammen.
Frugter: Jeg har oral allergisyndrom, hvilket er dels hvorfor jeg begyndte at omfavne paleo for livet i første omgang. Timothy Ferriss siger, at frugt ikke er nødvendig, og ærligt skal jeg være enig, da fructose ikke er så god til din krop. Nyd frugter, men måske medtage dem kun i din ugentlige kalorieindhold dag.
Nødder og frø: Hold øje her, mens nødder er på den accepterede paleo fødevarer liste, er det en almindelig fejl for nye adoptere at over gøre det på møtrik spise. Nødder er fulde af næringsstoffer, men er også højt i fedt og indeholder forbindelser, som retarderer visse kropsfunktioner. Spis nødder, men ikke mere end en håndfuld eller to hver dag måske.
Væsker: Vand, liter og liter vand er godt. Vand er afgørende for mange kropslige processer, og organer som din lever kræver et vist minimumshydratniveau for at fungere effektivt.
Load disqus comments

0 komentar