Minggu, 21 Januari 2018

Hvad handler Paleo dietten om?



Så hvad er Paleo-kosten, og hvad handler det lige om?
Takket være det uanstændige niveau af fedme og hyppigt niveauer af hjertesygdomme og diabetes har der aldrig været et større fokus på det overordnede samfund for at blive fit, slankere og mere sund. Dieting og ernæringsmæssige livsstil valg er blevet uendelige, og det ville være rimeligt at sige, at slankekure på en eller anden måde nu er en livsstil for de fleste mennesker. Og der er så mange dieter og programmer til rådighed for os i disse dage. De dækker hvert emne, som man vidner om på de rigtige fødevarer for at spise og undgå, og i hvilken kombination, men i virkeligheden vil vi ved at søge dybere finde svarene vi søger, gå tilbage til vores hule forfædre.
Med dette uendelige valg og alle de forskellige muligheder og regler involveret i hver enkelt kost, betaler det sig virkelig at forstå, hvad hver kost indebærer, før du vælger en og kommer i gang. Det skal være rigtigt for dig og give dig alt hvad du behøver eller søger uden at forårsage yderligere problemer eller bivirkninger.
Efter undersøgelsen vil du se, at mange populære kostvaner begrænser kulhydrater eller fokuserer på frugt og grøntsager. Andre kostvaner fokuserer kun på at spise en bestemt fødevaregruppe eller endda kun råvarer. Flere begrænser eller afskrækker også store mængder protein og kød. Paleodiet er helt unikt, dog fordi hele ideen kommer fra at simulere de naturlige aspekter af den type kost, der nyder af de allerførste mennesker - hulen! Hvad er Paleo dietten?
Hvad er Paleo Diet og hvor kommer den fra?
Paleo er kendt som Stone Age, og kommer fra den paleolithiske periode af historien, og Paleo diætplanen er ofte kendt som "Hunter Gatherer Diet". Det hedder det faktum, at al den mad, der er indeholdt i denne diæt, enten kunne jages eller samles. Kød og skaldyr kommer under den jagede kategori, mens nødder, grøntsager og frugter f.eks. Kategoriseres under indsamling.
Dybest set er denne diæt stammer fra, at tidlige mennesker, der ikke havde adgang til eller kendskab til husdyrhold og landbrug, havde en kost, som du enten jagede eller samlet for dig selv. Paleodieten anvender denne skråning og tankegang til nutidens fødevarer, der reducerer og eliminerer forarbejdede og menneskeskabte fødevarer. Det betyder ikke, at du forventes at jage og samle for dig selv! Bare det nutrition valg vi laver er lige så naturlige og uændrede som muligt.
Basisgrundlaget for Paleo-spiseplanen er, at mennesker er genetisk egnede til at spise de fødevarer, som vores forfædre bruger. Derfor, før indførelsen af ​​landbrug, var ernæring og mad så meget forskellig fra den i dag, så kortfattet imiterer Paleo dietten de fødevarer, som hvert eneste menneske på jorden forbruges og havde til rådighed på det pågældende tidspunkt.
Ikke alene er Paleo-spiseplanen fuld af kvalitetsmæssige, naturlige og næringsværdige fødevarer såsom frugt og grøntsager sammen med fisk og skaldyr og magert kød, men det er måske bedre kendt for de fødevarer, drikkevarer og ingredienser, der ikke forbruges af dem på Paleo Kost. Da landbrugsrevolutionen gav os mad, havde vores tidligere forfædre aldrig som mejeriprodukter, salt, sukker og endda korn, de må ikke forbruges. Ikke alene indebærer nogle af disse ingredienser og madvarer fordøjelsesproblemer, men disse produkter er blevet vist gennem endeløs forskning, at de kan føre til en stigning i vægt og en højere chance for at udvikle sundhedsmæssige problemer som diabetes.
På grund af dets høje proteinindhold har Paleo ernæringsmæssige livsstil en stor og stadigt voksende atlet efter. Takket være de grundlæggende fødevarer i Paleo-kosten som kylling, fisk, magert kød, nødder, frugt og grøntsager er det en atletes drøm, der giver energi, muskeludvikling og fiber sammen med reduktionen af ​​al vægtforøgelse og fysik, der røver junk food og unhelpful ingredienser.
De fleste grøntsager er gode til Paleo livsstil dog rodfrugter vil give dig det største bang for din buck sundhedsvis. En af de mest grundlæggende grunde til, at Paleo diæt livsstil er sund for dig, er simpelthen fordi du praktisk talt reducerer alle tilsætningsstoffer og kunstige konserveringsmidler, hvoraf mange har vist sig at være skadelige for dit helbred.
Så det er den grundlæggende forudsætning, som forhåbentlig svarer til dit spørgsmål: Hvad handler Paleo diæt planlægning alligevel om, men du kan stadig stille spørgsmålstegn ved hvorfor du ville gøre den betydelige skifte til Paleo dietten.
Der er mange sundhedsmæssige fordele forbundet med denne diæt, og ikke mindst af dem er potentiel lettelse for allergikere takket være, at Paleo er naturligt allergenfri. To af de største årsager til almindelige allergier, gluten og kasein findes almindeligvis i fremstillede fødevarer. Fordi det overvældende flertal af fødevarer, der er tilgængelige på Paleo-kosten, ikke indeholder gluten eller kasein, kan allergikere glæde sig over!
Load disqus comments

0 komentar