Senin, 22 Januari 2018

3 Paleo Diet Myter - Paleo handler ikke alt om vægttab



3 Paleo Diet Myter
Mens mange mennesker har meninger, både positive og negative, angående Paleo diæt, kan du være sikker på at der har været mange usandheder om denne måde at spise og hvad det kan gøre for dig.
Så lad os prøve at håndtere nogle af de mere almindelige myter, der er blevet talt om denne populære kost.
1. Paleo dietten handler om at tabe sig
Mange berømtheder og berømte mennesker, herunder Megan Fox, har krediteret lav-carb, sukkerfri Paleo diæt til deres dramatiske vægttab.
Mens mange Paleo-konvertere har oplevet en betydelig mængde vægttab, er det bestemt ikke den eneste fordel, du kan indse med denne spiseplan.
At tabe ekstra fedt kan være, hvad der kører nogle mennesker til at gå Paleo, mens andre kan være efter at have vundet vægt og muskler til forbedret atletisk præstationer - så Paleo er meget mere end bare at tabe sig selv om det er meget effektivt, hvis det er dit mål.
De fordele, du kan få fra at gå Paleo, omfatter en forbedring af din tarmhelse og fordøjelsessystem, en stigning i energi, muskeltoner og styrke samt reducere dine chancer for at få type 2-diabetes.
2. Paleo er en Ingen Carb Diet
Faktisk er Paleo-spisning ikke en carbfri diæt eller om at begrænse indtaget af kulhydrater, men mere om at undgå moderne fødevarer, der indeholder korn, sukkerarter og andre giftige stoffer.
Det sker bare så, at mange af disse usunde fødevarer falder ind i den simple carb kategori, som er strengt ikke-Paleo-økologiske kartofler og hvid ris er dog tilladt på Paleo diæt.
3. Paleo Diet handler om at sulte dig selv
En af fordelene ved at gå Paleo er, at du generelt kan spise så meget som du vil.
Sagen er den type fødevarer, du vil spise på Paleo, er fødevarer, der vil lade dig føle sig fuld og tilfreds, i modsætning til forarbejdede fødevarer og enkle carbs, der næsten altid lader dig føle sig sulten og vil have mere.
At konkludere ...
For at pakke op, bør det være trøstende at vide, at Paleo ikke er en fad diæt eller en måde at spise, der kan være farlig på nogen måde, da dets vægt er fast på at spise organiske naturlige fødevarer, der er fri for konserveringsmidler og kemikalier.
Denne måde at spise er let at starte og ikke restriktiv når det kommer til portionsstørrelser, så du kan være sikker på, at Paleo-diætet ikke snart bliver en fjern hukommelse.
Så for at sikre at du undgår de fælles faldgruber og få alle de sundheds- og vægttabsfordele, du muligvis kan få, skal du gå til nedenstående link for at få din vigtige guide til Paleo-diætet ...
Load disqus comments

0 komentar