Hvis din bacon er fyldt med e-numre, er den jo ikke særlig Paleo, så gå gerne efter en øko-bacon.
De skønne skønne mundvandsdrivende cookies, har vi opdaget, da vi testede kogebogen "Make it Paleo" som jeg skrev om her:Klik for at læse anmeldelse af "Make it Paleo"
Jeg er VILD med dem. Men husk at ahornsirup ikke ligefrem er lowcarb (men meget sundere og lavere GI end sukker), så du skal nok forsøge at nyde dem lidt ad gangen hvis du tænker lidt over dit insulin niveua. (eller for mere low carb, så brug kokossirup )
Her kommer opskriften (oversat fra amerikanske mål, derfor de lidt skæve dl mål)
Bacon chokolade cookies
5 skiver bacon (eller måske lidt mere)
5½ dl mandel mel (købt, eller lav selv ved at give mandler en ordentlig blende tur)
1/4 tsk Vaniliepulver (jeg bruger vanilje fra urtekram )
1,3 dl kokosfedt (hvis du vælger at bruge smør i stedet, skal der nok skæres i mængden af tilsat salt)2-3 dl hakket mørk chokolade (helst 72% eller mere)
Ovn 175 grader. Bacon fordeles på bagepapir og bage I ovnen ca 20 min til det er sprødt.
Køl bacon ned og smuldr det.
Skru ovnen op til 180 grader.
Bland de våde ingredienser med en håndmixer. Bland derefter de tørre ingredienser i og rør. Bland smetet kokosfedt i. Til sidst tilsættes baconsmuldret og hakket chokolade.
Der laves ca 24 cookies omkring spiseske str. Bag 15 min og køl ned.
Spiiiis, mums!!!!!
Hulehilsen Malene
0 komentar