For nogle år siden, var der en udsendelse der hed: "Vis mig dit køleskab", hvor Boserup lavede mad udfra, hvad der nu lige befandt sig i folks skabe. Jeg elskede den udseendelse og leger tit legen, når jeg skal lave aftensmad.
Måske lader jeg mig inspirere, af en opskrift, men bruger så de ingredienser, jeg selv lige har på lager.
Dagens ret faldt i god jord hos både børn og voksne:
Dagens aftensmad er frikadeller med ærtebiks og kålsalat.
Ærtebiks, består af rødløg stegt på panden i masser af smør eller andet fedststof (jeg havde noget lammefedt på lager - mums). Når de er bløde tilsættes ærterne, til de er tøet op.
Kålsalaten fandt jeg inspiration til her:
http://frksveske.blogspot.dk/2012/11/crunchy-hvidkalssalat-med-peanuts.html
Den vil jeg opfordre dig til at prøve - den er rigtig god!!
I stedet for peanuts, brug saltede ristede cashew eller mandler
I stedet for kokossukker, brugte jeg honning.
Frikadeller findes jo i 1000 udgaver. Synes generelt de er nemme at lave Paleo. Bare spring mælk og mel over, de hænger jo fint sammen alligevel. Så mine er som regel lidt hakket løg, et par krydderier efter lyst og smag, måske lidt hvidløg og et æg eller 2.
Andre gode kålsalater? Prøv:
Paleolivets Coleslaw
Prøv også denne her med spidskål i stedet for rosenkål: Fennikelsalat med blåbær og pære
Rødkåls-salat med vindruer
Rødkålssalat med mandarin og karse
0 komentar