Sabtu, 28 Juli 2012

Brug grønsagstoppene

Normalt smider vi toppene af grønsagerne ud, fordi det er bunden vi skal bruge. Men helt ærlig, det ville en rigtig stenaldermand da ALDRIG gøre - det jo mad, vitaminer og næring. Og det behøves du heller ikke. Jeg har googlet lidt og fundet ud af, at der er masser af muligheder, De friske er nemlig lækre og kan spises i salaten eller stuves.

I dag havde jeg toppe fra gulerødder, radiser og et par rødbeder der skulle udtyndes.

Sammen med lidt alm.salat, lidt rucolla og et par jordbær fra haven og rester af fiskefrikadellerne fra igår, blev det til en herlig frokostsalat:
Et par tips til at spise grøntsagstoppe.
Et par natur-pestoer - hvor du kan erstatte en del af indholdet med grønttoppe!
Rucolapesto
Skvalderkålspesto
    God fornøjelse. Hulehilsen Malene
Load disqus comments

0 komentar