Og så er de altså død lækre og sprøde og bare gode til alting.
De lave bagetemperaturer gør at olien i kernerne ikke bliver helt smadret, men stadig er god for din krop. Hvis altså, den kommer UD af kernerne. Så tyg gerne grundigt ;-)
Arbejdsprocessen er kort, men de tager lang tid at lave, så de er et godt weekend projekt. Du kan jo røre kerner sammen efter den der morgenkaffe, du ikke kan gi slip på. (siger The drikkeren. Det er jo heller ikke ligefrem Paleo stenalder urtethe der er i min morgenkop)
Opskriften, ja, den behøves jeg jo ikke skrive af, når du kan finde den lige her:
hvor man så også kan konstatere, at det slet ikke er "hendes" kiks, men hun har lånt dem af en nordmand (kvinde), som anbefaler at spise dem med fx avokado.
Jeg kan så tilføje: oliventapanade, leverpostej, nøddesmør, pate, skinke og økomajo, tandsmør. Hvad som helst, bare NYD det.
Velbekommen.
0 komentar