Rabu, 27 Maret 2013

Mos i den nemme udgave

Vi har været lidt low på tid og energi her på det sidste, så det gælder om at finde de nemme løsninger. I går havde jeg lyst til en form for blomkålsmos, men i en meget hurtig udgave. For jeg orkede faktisk ikke engang at vaske og skære 2 blomkål.
 Løsningen er måske ikke den mest fotogene i verden, men den fungerede godt.



Den nemme Mix-mos


1 pose frossen broccolimix (750 g) (Broccoli, blomkål, gulerødder)
2 løg
2 hvidløg
1 meget stor klat smør (eller 2)
masser af timian

Damp eller opvarm din broccolimix på passende vis og sørg for den er fri for væde.
Imens hak løg og hvidløg og steg det blød og lækkert i smøret sammen med salt og timian.
Hæld grønsagerne på panden og vend rundt. (Eller bland det bare i skålen)

Op i en skålen og mose-mose. Vi mosede med en stavblender, til en semi-most kvalitet, men du kan sagtens lave det finere, endnu mere mosagtig.
Smag til med salt, peber og mere smør om nødvendigt.

Det hele skulle kunne gøres på under 10 min.

******************************************************

Vi serverede med rester af en roastbeef vendt med bløde løg og lidt rød peber.
Men mosen kan sagtens anvendes til andre ting, hvortil du i gamle dage brugte almindelig kartoffelmos.
 
 
 
Har du også tit dage, hvor du bare ikke rigtig har energi til at lave sund mad? Hvor du bare er flad og ville ønske, den sunde mad kom flyvende ind på en tallerken? Så er det faktisk dig, jeg har lavet min nye e-bog til! Den handler om at lave overskudsmad på underskudsdage, med en meget lille indsats!
 
Velbekomme.
Hulehilsen Malene

Load disqus comments

0 komentar