Senin, 17 Oktober 2011

Et par sjællandske tips til godt kød

Jeg synes det giver god mening, at spise kød af god kvalitet som en del af Paleo-kosten. Kan simpelthen ikke se, hvordan der skal komme ret meget næring ud af en mishandlet pap-kylling. Det har i hvert fald ikke noget med stenalderkost at gøre!

Her køber jeg kylling, lam, får og andet godt

Mine personlige kød- favoritter er Lam og kylling. Men udvalgte af Lam er meget lille i de danske supermarkeder og der er langt mellem øko-kyllingerne. Derfor har jeg mine egne favorit-leverandører, som forsyner min fryser.
Og som jeg gerne vil give min varmeste anbefaling.

http://www.allegaardenskylling.dk/


http://www.allegaardenskylling.dk/
Her køber jeg både, kylling, lam og fårekød. Har du endnu ikke prøvet fårekød, vil jeg opfordre dig til at prøve. Det er faktisk rigtig godt! Start evt. med hakket fårekød og lav et par bøffer af det.
Allegården levere til hele landet, men kun på bestemte tidpunkter.

Her køber jeg øko grønt /frugt, lam og græsfordret okse


Lam køber jeg også gerne hos min ynglings grønsagspusher.


http://www.buresodal.dk/



Herfra får jeg hver uge leveret grønsager og frugt, primært fra lokalområdet, så vidt det kan lade sig gøre. Steen sælger også lam, samt kalve og oksekød fra dyr på græs!! Vi plejer at købe et halv lam, når han slagter, og de smager fantastisk. Og vi får mulighed for at prøve alle stykkerne fra dyret.

http://www.buresodal.dk/

 

Kender du et godt sted?


Kender du også til nogle snedige steder, der duer for en Nordsjællænder - men IKKE ligger i selve KBH - så vil jeg elske at høre om det! Har du anbefalinger, der gælder folket i resten af landet, så del dem også. Til gavn og glæde for alle :-)

Hvis du vil vide hvilke råvarer - ud over disse dejlige skønne naturlige sager herover - jeg sætter pris på i mit køkken, kan du evt. kigge forbi siden med "Grej og ingredienser".

Hulehilsen Malene
Load disqus comments

0 komentar